"Michael er en knalddygtig billedbehandler, som får min varmeste anbefaling. Han er både stærk teknisk, han har gode øjne og et godt æstetisk greb om billederne.

 

Han er omhyggelig, finder på gode løsninger, nem at samarbejde med, en rar og venlig mand, som altid afleverer et smukt resultat."

 

- Klaus Holsting, fotograf

"Michaels fotografiske baggrund koblet med en høj teknisk faglighed, stort engagement og håndværksmæssig baggrund giver ham en sjælden evne til at kunne overskue og gennemføre selv de mest komplicerede ideer og tanker indenfor billedbehandling.

 

Han formår på meget kort tid at danne sig et oveblik over de nødvendige opgaver, samt koordinere og planlægge udførelsen af disse. Han har med sit personlige bidrag været med til at udvikle og styrke karakteren af mit fotografi, og i kritiske stunder omkring deadlines altid vist stor vilje og vedholdenhed i sit arbejde.

 

Michael forstår med sin empatiske og  engagerede personlighed at lytte, udfordre og stille krav. Han er nem at samarbejde med, har gode ideer, er ambitiøs og arbejder både godt alene og i samarbejde med andre.

 

Jeg kan kun på det varmeste anbefale et samarbejde med Michael Elmkjær Madsen."

 

- Helga Theilgaard, fotograf

"Michael har været god til at overskue mine ofte “alt for mange optagelser” og har teknisk kunne redde lidt for løse optagelser, så er man langt :-). Han har så også klippe håndværket i orden og er nem at samarbejde med, anbefaler !"

 

- Jon Nordstrøm, filmfotograf og fotograf

 

 

"Michael har i mere end 15 år arbejdet for mig med colorgrading og videoredigering, som tech-fixer og underviser. Altid professionelt og med meget høje standarder.

 

Han kan sit kram både teknisk og procesmæssigt og har et meget sikkert æstetisk blik. Han er god til at dele sin meget store indsigt og erfaring i branchen. Michael er en dygtig og ambitiøs leverandør som jeg varmt anbefaler."

 

- Lars Wittrock, Senior Creative Advisor & Video Specialist @ Open, Copenhagen

 

 

 

 

"Michael og jeg har arbejdet sammen nu i godt 2 år, og jeg er super glad for samarbejdet. Michael er god til at forstå opgaven og ramme den stil jeg ønsker i mine billeder. Michael er også god til pressede situationer, hvor opgaven skal afleveres hurtigt, og er god til at lytte til mine kunders ønsker i forhold til efter korrigering. Jeg er meget glad for vores fortsatte samarbejde !"

 

- Anitta Behrendt,  fotograf

 

 

"Michael er min livslinie, når presset bliver for stort til jeg kan klare det selv.

Han har et fotosprog i høj kvalitet og en tålmodighed af samme - vigtige elementer i et samarbejde for mig.

Jeg kan læne mig trygt op af hans store tekniske ekspertise og ved, at han både leverer og aflevere til tiden."

 

- Les Kaner,  fotograf

 

 

Site: Brandcentral